2019-01-09: Vi har flyttat
Vi har flyttat från Bromölla och bor numera i Kristianstad. Du finner aktuella kontaktuppgifter om du klickar på Kontakt, till vänster.

 

2017-07-07: Mollie har gått bort
Idag lämnade Mollie Mus vårt hus och förenade sig med Alice och Lotten. En epok är därmed definitivt över för oss. Sorgen är tung.

 


2014-05-10: Alice har gått bort

Idag har Alice lämnat oss. Alice var mor till våra hundar Lotten och Mollie och har givit liv till inte mindre än 15 valpar i tre olika kullar. Vi saknar henne djupt.

 

2013-04-24: Lotten har gått bort
Den 24 april 2013 lämnade Lotten oss efter en kort tids sjukdom. Saknaden är stor.


Ovanstående foton
© 2007: Happy Dogs

 

2011-12-11: Mogulens kennel är vilande
Våra hundar har nu kommit upp i sådan ålder att vi inte kommer att använda dem i avel mer. Vi planerar inte heller att skaffa någon mer hund för att fortsätta vår uppfödning. Vi har därför nu anmält till SKK att vår kennel är vilande. Vi kommer dock att behålla denna hemsida tillsvidare, även om det kan dröja mellan varje uppdateringstillfälle. Vi tackar alla våra kunder och övriga intresserade! Det har varit en fantastiskt givande och rolig period i våra liv att hålla på med hunduppfödning!

Monica och Gunnar Lilienberg


Lotten, Mollie och Alice vilar.                                                                                                               Foto © 2007: Gunnar Lilienberg


Tidigare meddelanden på aktuelltsidan

Tyvärr har vi inte sparat några av de tidigare meddelanden som vi lade ut på aktuellt-sidan. Nedan följer dock några få som vi har kunnat återskapa från web.archive.org.

Hämtat från vår hemsida juni 2010 eller senare


Rut-Stina, 3 veckor gammal.                                           Foto © 2010: Gunnar Lilienberg

Nu har vi uppdaterat vår hemsida med bilder på valparna i vår senaste kull. Välkommen in!

 

Hämtat från vår hemsida juli 2007 eller senare


Mollie spanar in...                                          Foto © 2007: Gunnar Lilienberg

Alla valparna i P-kullen har nu lämnat oss. Som alltid, känns det lite tomt efteråt. Vi planerar att betäcka vår tik Mollie vid nästa tillfälle hon löper, vilket bör inträffa någon gång under hösten. Då kommer vi att uppdatera vår hemsida med mera information. Fram till dess kommer det troligtvis att vara glest mellan uppdateringarna, men håll ut och kolla in vår hemsida då och då! Vi kommer att uppdatera den, när det finns något nytt att berätta!

 

Hämtat från vår hemsida, oklart när


Mollie i bokskogen på Ryssberget, på gränsen mellan Skåne och Blekinge. Foto © 2006: Gunnar Lilienberg

Vi har tidigare meddelat att vi ska ta en paus i vår verksamhet i kenneln. Vi är dock inte sämre än att vi kan ändra oss! Vår tik Mogulens Mollie Musfångare är på väg att börja löpa nu och vi har beslutat att betäcka henne. Troligtvis kommer betäckningen att genomföras i slutet av denna månad. Om allt går bra, innebär detta att hon kommer att valpa i månadsskiftet mars-april och att vi har valpar klara för leverans i månadsskiftet maj-juni.
Vi uppmanar därför intresserade valpköpare att ta kontakt med oss nu!